»V objemu skupnosti«

Zavod PIP zaključuje dosedanje izvajanje projekta Regionalno stičišče NVO, v okviru katerega smo v preteklih letih povezovali nevladne organizacije in si skupaj z njimi prizadevali za razvoj in promocijo nevladnega sektorja, z dogodkom, na katerem bomo predstavili primer dobre prakse na področju vzpostavljanja sistemskih rešitev za podporo ranljivim skupinam prebivalstva v lokalni skupnosti.

V Občini Kidričevo smo pomagali pri izvajanju procesa ustanavljanja Fundacije za sofinanciranje inovativnih programov, ki jih ponujajo lokalne NVO in so namenjenih izboljšanju kvalitete življenja osebam s posebnimi potrebami, težavami v duševnem zdravju in socialno ogroženim družinam. V procesu povezovanja smo aktivirali lokalno skupnost, lokalne NVO-je ter lokalna podjetja.

Sadove našega dela želimo deliti kot primer dobre prakse, zato pripravljamo nepozabni dan druženja in povezovanja, na katerem se bodo srečale nevladne organizacije Podravja, predstavniki podravskih lokalnih skupnosti in podjetij.

Vabimo vas na prireditev »V OBJEMU SKUPNOSTI«, ki bo v soboto, 31. maja 2014 med 13. in 20. uro v PARKU MLADOSTI KIDRIČEVO

Kako lahko aktivno sodelujete tudi vi in vaša nevladna organizacija?

  • Na dan prireditve vam lahko omogočimo:
  • brezplačno stojnico, na kateri se lahko predstavite s promocijskimi materiali vaše nevladne organizacije
  • brezplačno krajšo predstavitev vaše nevladne organizacije na prireditvenem odru
  • možnost za izpeljavo predavanj/ delavnic, v okviru katerih boste obiskovalcem prireditve predstavili vaše delo, znanje, spretnosti, programe …
  • priložnost za povezovanje z drugimi NVO-ji, ki bodo prisotni na prireditvi
  • priložnost za povezovanje s predstavniki lokalnih skupnosti Podravske regije
  • priložnost za povezovanje s predstavniki podjetij iz Občine Kidričevo in drugih občin Podravja, ki bodo prisotni na prireditvi
  • priložnost za stike s predstavniki medijev, ki bodo prisotni na prireditvi

Prosimo vas, da vašo namero za aktivno sodelovanje potrdite najkasneje do 15.5.2014 na telefon 041 976 403 (Metka Demšar Goljevšček) ali mail metka.goljevscek@zavodpip.si ter najkasneje do 20.5.2014 posredujete tudi priloženo Prijavnico za sodelovanje.

Seveda pa ste na prireditev vabljeni tudi kot obiskovalci!

Veselimo se vaše udeležbe in prizadevanj, da z izmenjavo izkušenj in dobrih praks ustvarimo ugodne pogoje za nadaljnji razvoj in povezovanje nevladnih organizacij ter hkrati prispevamo k izboljševanju kvalitete življenja prebivalstva v Podravju!

Več na: http://nevladna.zavodpip.si/node/400

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: